Zamknij

Newsletter

Zamknij

Newsletter

Zamknij

Logowanie

Zamknij

Kontakt z doradcą

  • Administratorem Danych Osobowych jest Positiv S.C., Ul. Ziemowita 51, 61-063 Poznań, e-mail: rodo@positiv.pl (zwaną dalej Spółką). Inspektorem danych osobowych jest Daniel Kubiczek. Dane osobowe przetwarzane będą w celu obsługi przesłanego zapytania na podstawie art. 6 ust 1 pkt a Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO). Dane osobowe mogą być ujawnione pracownikom lub współpracownikom Spółki, jak też podmiotom udzielającym wsparcia Spółce na zasadzie zleconych usług i zgodnie z zawartymi umowami powierzenia. Dane osobowe będą przetwarzane przez okres 1 roku. Każda osoba ma prawo dostępu do treści swoich danych, prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania. Osoba, której dane dotyczą, ma prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie jej danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do realizacji powyższego celu.

  • Wygeneruj nowy
Zamknij

Zamawiam instalację

  • Administratorem Danych Osobowych jest Positiv S.C., Ul. Ziemowita 51, 61-063 Poznań, e-mail: rodo@positiv.pl (zwaną dalej Spółką). Inspektorem danych osobowych jest Daniel Kubiczek. Dane osobowe przetwarzane będą w celu obsługi przesłanego zapytania na podstawie art. 6 ust 1 pkt a Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO). Dane osobowe mogą być ujawnione pracownikom lub współpracownikom Spółki, jak też podmiotom udzielającym wsparcia Spółce na zasadzie zleconych usług i zgodnie z zawartymi umowami powierzenia. Dane osobowe będą przetwarzane przez okres 1 roku. Każda osoba ma prawo dostępu do treści swoich danych, prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania. Osoba, której dane dotyczą, ma prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie jej danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do realizacji powyższego celu.

  • Wygeneruj nowy

Sklep internetowy nasza-symfonia.pl wykorzystuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci komfortu przy przeglądaniu serwisu i korzystania z dostępnych usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Możesz w dowolnym momencie zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o sposobie ich użycia. Dowiedz się więcej o polityce cookies

Zamknij

Polityka cookies

Podmiotem zamieszczającym w urządzeniu końcowym Użytkownika (komputerze, netbooku, laptopie, smartfonie, tablecie, Smart TV itp.) informacje w formie plików cookies (tzw. ciasteczek) i innych technologii oraz uzyskującym do nich dostęp jest Nasza Symfonia.

Pliki cookies stanowią pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę domeny strony lub sklepu internetowego, z którego pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym i numer unikatowy.

Możliwe jest umieszczenie plików cookies w przeglądarce. Warunkiem jest umożliwienie takich czynności przez przeglądarkę. Ważne jest, że przeglądarka daje stronie internetowej dostęp jedynie do plików cookies tylko tej strony internetowej, a nie do plików umieszczonych przez inne strony i sklepy internetowe.

W jakim celu są wykorzystywane?

Cookies używamy w celach:

  • utrzymania sesji Użytkownika (po zalogowaniu),
  • świadczenia usług komunikacyjnych (newsletter, powiadomienia e-mail, itp),
  • dostosowywania zawartości serwisów,
  • optymalizacji korzystania ze stron internetowych; np. pliki cookies pozwalają rozpoznać urządzenie Użytkownika i odpowiednio wyświetlić stronę internetową,
  • tworzenia i analizowania statystyk, które pomagają zweryfikować w jaki sposób Użytkownicy korzystają ze stron internetowych.
Ustawienia przeglądarki

Często zdarza się, że przeglądarki internetowe domyślnie dopuszczają przechowywanie informacji w formie plików cookies i innych podobnych technologii w urządzeniu końcowym Użytkownika, który może w każdej chwili dokonać ich zmiany. Niedokonanie zmian oznacza zgodę na zamieszczanie takich plików.

Przeglądarka internetowa pozwala na możliwość:

  • zaakceptowania obsługi cookies, dającej możliwość pełnego korzystania z opcji oferowanych przez stronę internetową,
  • blokowania cookies,
  • usuwania cookies,
  • zarządzania plikami cookies,
  • określania ustawień dla różnych typów plików cookie.
Dodatkowe informacje

Dodatkowe informacje na temat cookies można znaleźć pod adresem wszystkoociasteczkach.pl

Please wait